Subaru BRZ (Performances)

Indrukwekkende uitvoeringen ...

Indrukwekkende dynamiek, uitstekende manoeuvreerbaarheid, economisch brandstofsysteem - dit zijn slechts enkele van de voordelen die de SUBARU BRZ zijn eigenaren biedt. Deze indrukwekkende prestatie wordt ondersteund door technologieën en innovaties die het verschil maken ...

 

Moteur Subaru BoxerSubaru Boxer MOTOR

Weinig voertuigen kunnen bogen op het beheersen van de Outback. De exclusieve motorconfiguratie, die gebaseerd is op cilinders van 180 graden aan elke kant van de krukas, geeft deze een lagere hoogte dan andere typen motoren. De motor en het voertuig als geheel profiteren van een lager zwaartepunt en dus een betere balans. Bovendien neutraliseren de in tegenovergestelde richting gemonteerde zuigers van nature het effect van hun verplaatsing, wat het mogelijk maakt om de trillingen te verminderen.

Verbeterde stabiliteit

Het motorblok heeft een vlakkere profiel en een lagere positionering in het chassis, het voertuig heeft een grotere stabiliteit en een grotere weerstand tegen zijdelingse oscillaties.

Duurzame prestaties

Door het platte ontwerp biedt de motor stijfheid en balans, en produceert het minder trillingen dan V-motoren of 4-cilinder lijnmotoren van dezelfde klasse, voor grotere duurzaamheid en betrouwbaardere prestaties.