Subaru BRZ (veiligheid)

Permanent verbonden

De opwinding van de prestaties heeft soms voorrang op veiligheidsaspecten. Daarom hebben we de SUBARU BRZ een uitgebreid beveiligingssysteem geboden om u te laten zien dat uw veiligheid altijd onze prioriteit is. Het dynamische controlesysteem van het voertuig helpt u het pad te houden terwijl u en uw passagiers volledig worden beschermd met airbags en ringverstevigingsstructuren. Alles is ontworpen voor uw plezier en uw veiligheid.

 

Actieve beveiliging

Voertuig dynamiek controle

Voertuig dynamiek controle

Voertuig dynamica controle monitoren en analyseert de baan van het voertuig door een verscheidenheid aan sensoren om ervoor te zorgen dat het voertuig de eisen van de bestuurder volgt. In het geval van het slippen van de band of te hoge snelheden die resulteren in het verschuiven van het voertuig, worden de koppelverdeling van het AWD-koppel, het motorvermogen en de wielremmen aangepast om het voertuig te helpen zijn baan te behouden.

Passieve beveiliging

Airbags met extra bevestigingssysteem SRS

Airbags met extra bevestigingssysteem SRS

De Outback is standaard uitgerust met SRS * frontale airbags, SRS frontale airbags, SRS gordijnairbags en SRS knie-airbags om elke inzittende een hoog niveau van crashbeveiliging te bieden.

Ringversterkingsstructuur

Ringversterkingsstructuur

De ringvormige versterkingsstructuren versterken het interieur, van het dak tot de deuren, van de staanders tot de vloer. Dit ontwerp verspreidt de impactenergie bij inzittenden weg van de inzittenden. Het helpt ook om het chassis te versterken en te verlichten, wat resulteert in een betere bescherming.