Subaru Forester e-Boxer (Performances)

Indrukwekkende uitvoeringen ...

Indrukwekkende dynamiek, uitstekende manoeuvreerbaarheid, economisch brandstofsysteem - dit zijn slechts enkele van de voordelen die de SUBARU FORESTER e-Boxer zijn eigenaren biedt. Deze indrukwekkende prestatie wordt ondersteund door technologieën en innovaties die het verschil maken ...

 

Moteur Subaru e-BoxerSubaru e-Boxer,
Subaru's nieuwe krachtbron

De nieuwe generatie SUBARU e-BOXER combineert de SUBARU BOXERbenzinemotor met een elektrische motor en zorgt zowel voor sportief rijden als voor een stille en comfortabele cabine zonder ongewenste geluiden en trillingen, zelfs op ruige ondergrond.

SUBARU Boxer motor en elektrotechnologie

Om efficiënt te rijden, past het SUBARU e-BOXER-systeem de vermogenssplit-ratio tussen de 2.0-liter directe injectiemotor en de elektromotor aan aan de rijomstandigheden. In combinatie met de Lineartronic CVT resulteert dit in stille, soepele en krachtige prestaties die zorgen voor een comfortabele en fijne rit.

Meer nog, dankzij de lage ligging van de SUBARU BOXER-motor en het inherent stabiele symmetrische AWD-ontwerp, vormen de in lengterichting geplaatste motor en batterij een aanvulling op de voertuigbalans en -stabiliteit.

 

Transmission Symmetrical AWDSymmetrische AWD-transmissie

Meesterschap is een garantie voor zelfvertrouwen, stabiliteit is een garantie voor wendbaarheid: twee maxims die perfect van toepassing zijn op de Outback. Subaru-voertuigen zijn speciaal ontworpen om vertrouwen te wekken, dankzij de stabiliteit van de symmetrische AWD-transmissie in combinatie met de perfecte balans van de SUBARU BOXER-motor. Deze architectuur maakt het mogelijk om het vermogen naar de vier wielen efficiënt en permanent door te geven voor een betere controle op elk type weg en in moeilijke omstandigheden.
Het zorgt voor een uitstekende balans en richtnauwkeurigheid, ongeëvenaard door de longitudinale uitlijning van de hoofdcomponenten, terwijl het lage zwaartepunt een bijzonder lonende en responsieve rit bevordert. De exclusieve voordelen van de Symmetrical AWD-transmissie garanderen een uitstekende wegligging en helpen u omgaan met potentiële gevaren.

LineartronicLineartronic

Ontworpen om het meeste uit de SUBARU BOXER-motor en het symmetrische AWD-systeem te halen, laat de Lineartronic-transmissie met variabele snelheid de motor optimaal werken, met een voorbeeldig brandstofverbruik van 6,1 l / 100 km (Lineartronic diesel).

Selectieknoppen zorgen voor responsief, responsief rijden op 2.0D- en 2.5i-motoren, terwijl op de 2.0D-motor de Lineartronic-transmissie ook in staat is om de grote koppelreserve met verminderd mechanisch geluid te verwerken voor een rijervaring. stiller en zachter rijden.

De selectiebedieningen hebben een variabele regeling die zich aanpast aan de snelheid van het voertuig en het motortoerental, waardoor de bestuurder de doorgangspunten naar de versnelling kan "voelen" en zo kan profiteren van een perfecte osmose met zijn voertuig.

 

PADDLE SHIFTERS*

De paddle shifters zijn op het stuurwiel gemonteerd voor eenvoudige bediening en u kunt de verkleiningsverhouding van de Lineartronic-transmissie kiezen die het beste bij de situatie past. Op de benzinemodellen, maken de paddle shifters het mogelijk om tussen zes rapporten tegen zeven op de dieselmodellen te kiezen, waarbij een onmiddellijke reactiviteit wordt gegarandeerd. Op het einde krijg je een scherpere, meer sportieve rijervaring.

* Beschikbaar op Lineartronic-modellen.

X ModeX-Mode*

De X-MODE biedt u een beheersing van de meest betrouwbare met één druk op de knop. X-MODE-technologie neemt de controle over de motor, versnellingsbak, symmetrische AWD-transmissie, remmen en andere belangrijke componenten om het voertuig veilig te laten rijden op uitdagende wegen en oneffen terrein.

Wanneer X-MODE is geactiveerd, helpt het afdalingscontrolesysteem de Outback automatisch om een constante snelheid te behouden bij het nemen van een helling.

* Beschikbaar op Lineartronic-modellen.

SI DriveSI-DRIVE*

Afhankelijk van uw rijstijl past het SUBARU Intelligent Drive (SI-DRIVE) -systeem de gasrespons en doorlaatpunten aan voor onmiddellijk vermogen en wendbaarheid onder alle omstandigheden.

* Beschikbaar op benzinemodellen.