Subaru aanwezig op het Autosalon van Brussel 2020

Nieuws van de 8 Januari 2020

Subaru present au salon de l auto de bruxelles 2020

De 98ste editie van de grote ontmoetingsplaats voor auto's en tweewielers in België wordt opnieuw gehouden op de art-deco-site van het Palais du Heysel.

Als Parijs, Genève of Frankfurt beter bekend zijn bij het grote internationale publiek, dan is het Autosalon van Brussel, dat van 10 tot 19 januari 2020 plaatsvindt, een van de belangrijkste evenementen van de Europese automobielindustrie. Er worden meer dan 500.000 bezoekers verwacht op 98.000 m2 en met minstens 15 wereldpremières, 10 Europese premières en 107 Belgische premières belooft deze editie van het Autosalon van Brussel een record-editie te worden op het vlak van exclusiviteit.

De belangrijkste attractie op de Subaru-stand (Hal 4, Stand 5) zullen ongetwijfeld de nieuwe hybride modellen zijn, de Subaru XV e-BOXER en de Subaru Forester e-BOXER hybride, die in de Euro NCAP-tests de maximale 5-sterrenclassificatie behaalden, met de hoogste score in zijn categorie voor kinderveiligheid.

Naast deze nieuwe modellen en de nieuwe passieve en actieve veiligheidssystemen (DMS Driver Facial Recognition System, RAB Automatic Emergency Reverse Braking System en RSR Rear Seat Occupancy Recall System), zal het met sterren bekroonde merk de andere modellen uit het gamma, zoals de Outback, Levorg, Impreza en Subaru BRZ, tentoonstellen in Hal 4 van het Autosalon van Brussel.

Kom gedurende de hele showperiode met ons kennismaken en ontdek onze bijzondere showcondities! Onze showroom is non-stop geopend tot en met 25 januari (open op zondag en maandag 12-13 en 19-20 januari van 10.00 tot 17.00 uur).