8 is het nieuwe onbeperkt

Nieuws van de 6 Februari 2024

Img 2024 8 ans garantie

 
Met trots presenteren wij onze Subaru Safe8-garantie*, die uitzonderlijke gemoedsrust biedt. Gedurende maar liefst 8 jaar kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit en service.

Subaru staat wereldwijd bekend als leverancier van extreem betrouwbare auto's. Terecht, zo bewijzen ook de talloze onderzoeken en pechstatistieken die er in diverse landen gehouden worden. Toch is elke nieuwe Subaru die wordt afgeleverd bij, en onderhouden door een Subaru 6 Sterren Concessiehouder® of een Subaru Erkend Service Punt vergezeld van ronduit uitstekende garantievormen.
 

Maximale veiligheid gegarandeerd

Subaru Safe8 omvat alle in de fabriek geïnstalleerde mechanische, elektrische, elektronische en hydraulische onderdelen - met slechts enkele uitzonderingen.

Met Subaru Safe8 benadrukken we niet alleen het vertrouwen in onze producten, maar ook de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen. Voor u als klant resulteert SAFE8 in aanzienlijke voordelen, omdat er geen extra kosten zijn voor de langetermijngarantie na aankoop van de auto.
 

Subaru Safe8 biedt u:

  • Geen extra kosten voor een langdurige garantie na aankoop van het voertuig
  • Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
  • Geldig in heel Europa
  • Verhoogde waarde van het voertuig

*Subaru Safe8 promotie geldig voor contracten ondertekend vanaf 1/12/2023. de eerste drie jaar of 100.000 km vallen onder de fabrieksgarantie, onder de voorwaarden die in het garantieboekje staan. de volgende 5 jaar, te rekenen vanaf de dag volgend op het verstrijken van de fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst gebeurt, onverminderd de wettelijke garantie van 2 jaar), vallen onder de subarusafe8 garantie, volgens de voorwaarden van de real garant garantieovereenkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie.