Subaru Forester e-Boxer (veiligheid)

Onze visie. Jouw veiligheid

Om ongevallen te voorkomen en het risico op letsel te minimaliseren wanneer ze onvermijdelijk zijn, bevat de Forester e-Boxer verschillende technologieën om uw veiligheid te garanderen. Exacte bediening, nauwkeurige bediening, uitstekende zichtbaarheid en geavanceerde technologieën helpen u gevaren te vermijden voordat ze zich voordoen. Passieve veiligheidsuitrusting, airbags, voorstoelen die het risico op letsel aan de nek, het intrekbare pedaal en de driepuntsveiligheidsgordels verminderen, helpen u veilig te blijven, mocht het ondenkbare toch gebeuren.

 

Actieve beveiliging

Detectie van voertuigen in blinde vlekken

Detectie van voertuigen in blinde vlekken

Dit systeem maakt gebruik van sensoren om u te wijzen op de mogelijke aanwezigheid van voertuigen in blinde vlekken voor veilige veranderingen in wachtrijen. Het kan u ook waarschuwen voor een botsingsgevaar tijdens een omgekeerde manoeuvre.

Automatisch schakelen van grootlicht / dimlicht

Het grootlicht / dimlicht schakelt automatisch naar rijomstandigheden, waardoor de zichtbaarheid van de Outback wordt verbeterd voor extra veiligheid tijdens het rijden 's nachts.

Voertuig dynamiek controle

Voertuig dynamiek controle

Voertuig dynamica controle monitoren en analyseert de baan van het voertuig door een verscheidenheid aan sensoren om ervoor te zorgen dat het voertuig de eisen van de bestuurder volgt. In het geval van het slippen van de band of te hoge snelheden die resulteren in het verschuiven van het voertuig, worden de koppelverdeling van het AWD-koppel, het motorvermogen en de wielremmen aangepast om het voertuig te helpen zijn baan te behouden.

Variabele vectorisatie van het paar

Variabele vectorisatie van het paar

Om beurten speelt de variabele vectorisatie van het koppel op de remmen om het koppel dat naar de binnenste wielen wordt overgebracht te beperken en om het naar de buitenste wielen overgebrachte koppel te vergroten. Het helpt om krappe bochten te nemen en bevordert nauwkeurig voertuiggedrag. In combinatie met het rijdynamiekbesturingssysteem helpt het u te beschermen tegen het ergste, waardoor u een volledig gevoel van veiligheid krijgt.

Verhoogde zichtbaarheid

Verhoogde zichtbaarheid

We hebben de raamkozijnen opnieuw ontworpen om uw zichtbaarheid te verbeteren en blinde vlekken te verminderen. We hebben ook achterste kwartramen aan de voorkant gemonteerd en de buitenspiegels geïntegreerd in de voordeuren om blinde vlekken te beperken en het zicht naar voren te verbeteren.

Passieve beveiliging

Cockpit-architectuur

Cockpit-architectuur

Elke Subaru innoveert in veiligheid. In het geval van een frontale botsing, zijn de SUBARU BOXER-motor en versnellingsbak op uw Outback ontworpen om te scheiden van de cockpit voor uw bescherming.

Airbags met extra bevestigingssysteem SRS

Airbags met extra bevestigingssysteem SRS

De Outback is standaard uitgerust met SRS * frontale airbags, SRS frontale airbags, SRS gordijnairbags en SRS knie-airbags om elke inzittende een hoog niveau van crashbeveiliging te bieden.

Ringversterkingsstructuur

Ringversterkingsstructuur

De ringvormige versterkingsstructuren versterken het interieur, van het dak tot de deuren, van de staanders tot de vloer. Dit ontwerp verspreidt de impactenergie bij inzittenden weg van de inzittenden. Het helpt ook om het chassis te versterken en te verlichten, wat resulteert in een betere bescherming.

Hoofdsteun op voorstoelen

Hoofdsteun op voorstoelen

Tegelijkertijd in hoogte verstelbaar en diagonaal, zijn de hoofdsteunen ontworpen om zich aan te passen aan de verschillende morfologieën en de voorkeuren van de passagiers.

Veiligheidsgordels vooraan met gordelspanners en lastbegrenzers

Veiligheidsgordels vooraan met gordelspanners en lastbegrenzers

De in de hoogte verstelbare veiligheidsgordels vooraan zijn voorzien van gordelspanners om de inzittenden stevig op hun plaats te houden en lastbegrenzers om torsoschokken te verminderen.